Boek nu uw kamer

Hotel

Hotel
Frisse en bijzondere kamers voor 2-3 personen / smart tv / supersnelle WIFI / badkamer met douche / babybedjes / kluis / kleine koelkast / gratis flesjes water / gratis Nespresso koffie en thee op de kamer / een mindervalidekamer
We bieden tien frisse en comfortabele hotelkamers aan.

RESERVEREN ? dat kan via de knop rechts bovenin Boek nu uw kamer, via een mail naar Turn on JavaScript! of telefonisch via 013 5799988.

Overnachten en arrangementen
Scooteren met de E-Funshopper of fietsen door het Brabantse land?
We zijn Hotel van de week geworden in de Telegraaf en hebben voor u een leuk E-funshopper Telegraaf arrangement gemaakt. Interesse? Checkt u https://www.moersehoeve.nl/arrangementen-all-inclusive

Met ons all day dining concept kun je de hele dag terecht voor de heerlijkste gerechten! Van ontbijt, lunch en diner of een borrelhap, je bent altijd welkom! 
Voor de kinderen is er een speelhoek en een buitenspeelterrein met glijbaan, kinderen krijgen een stickerboekje of kleurboekje.

Efteling op 5 autominuten of met de fiets een kwartiertje. Mooie groene omgeving voor een fiets- of wandeltocht. De routes zijn gratis aan onze bar af te halen.

Hotelfietsen, elektrische scooters zijn -tegen een kleine vergoeding- beschikbaar. Dit is op aanvraag graag enkele dagen van te voren. Luchthavenshuttle naar luchthaven Eindhoven en Schiphol, dit is een betaalde dienst en op aanvraag.