Boek nu uw kamer

Hotel

Hotel
Frisse en bijzondere kamers voor 2 personen / smart tv / gratis WIFI / badkamer met douche / babybedjes / kluis / kleine koelkast / gratis flesjes water / gratis Nespresso koffie en thee op de kamer / een mindervalidekamer

We bieden tien frisse en comfortabele hotelkamers aan.

RESERVEREN ? dat kan via de knop rechts bovenin Boek nu uw kamer, via een mail naar Turn on JavaScript! of telefonisch via 013 5799988.

Overnachten en arrangementen
Scooteren met de E-Chopper of fietsen door het Brabantse land?
We zijn in de zomer van 2020 Hotel van de week geworden in de Telegraaf en hebben voor u een leuk E-Chopper Telegraaf arrangement gemaakt. Interesse? Checkt u https://www.moersehoeve.nl/arrangementen-all-inclusive

Met ons all day dining concept kun je de gehele dag terecht voor de heerlijkste gerechten! Van ontbijt, lunch en diner tot een borrelhap, je bent altijd welkom! 
Voor de kinderen is er een speelhoek en een buitenspeelterrein met glijbaan, kinderen krijgen ook een stickerboekje of kleurboekje.

De Efteling is op 10 minuten afstand met de auto of met de fiets een klein halfuurtje. Mooie groene omgeving voor een fiets- of wandeltocht. De routes zijn gratis aan onze bar af te halen.

Hotelfietsen zijn -tegen een kleine vergoeding- beschikbaar, we beschikken over 2 fietsen. Elektrische fietsen of scooters zijn ook verkrijgbaar, maar op aanvraag en graag enkele dagen van te voren. Luchthavenshuttle naar de luchthavens Eindhoven en Schiphol, dit is een betaalde dienst en op aanvraag.

Check-in en check-out tijden:

Check-in: Vanaf 15:00 

Check-out: Tot 12:00