MENU'S

U kunt uw eigen menu samenstellen door gerechten uit onderstaande menu’s 

te combineren. Om de rust en kwaliteit van uw diner te waarborgen, is het 

wenselijk, dat er voor uw gezelschap gekozen worden voor één samenstelling.

Meerprijs diner-dansant € 5.00. Andere mogelijkheden betreffende uw diner 

kunnen wij natuurlijk met u bespreken.

Menu I

Soepje van Moerse paddestoelen

met een scheutje sherry

***

Mals gebakken runderhaaspuntjes

met een huisgemaakte stroganoffsaus

***

Verse fruitsalade met een sabayon

en bolletje ijs

€ 21.50

Menu II

Soepje van tomaat met halfgeslagen

room en geparfumeerd met kaneel

***

Op de huid gebakken roodbaarsfilet

met olijvensaus

***

Verse fruitsalade met een 

sabayonsausen een bolletje ijs

€ 21.50

Menu III

Carpaccio van runderhaas met 

pijnboompitjes, parmezaanse kaas en pesto

***

Op de huid gebakken roodbaarsfilet

met olijvensaus

***

Verse fruitsalade met een mango-papayamouse in een mantel van gelamineerde cake

€ 27.50

Menu IV

Carpaccio van zeevis bestaande uit zalm,

tonijn en zeebaars met een baslicum pesto

***

Gegrilde runderentrecote met

een saus

van sjalotjes

***

Verse fruitsalade met honingkaramel ijs en slagroom

***

€ 27.50

Menu V

Mozaïek van Ardenner- en boerenham geserveerd met meloen en frisse salade

***

Gebraden kalfsmedaillons

met een saus

van bospaddestoelen

***

Passievruchtencompositie met frambozenmousse

***

€ 28.50

Menu VI

Carpaccio van zeevis bestaande uit zalm, tonijn en zeebaars met een basilicum pesto

***

Paddestoelencremesoep van Moerse paddestoelen met een licht truffelaroma en uitgebakken spekjes

***

Ossenhaaspuntjes in een 

Bourgondische saus

***

Mousse van pure chocolade met Amarene kersen en vanille roomijs

***

€ 31.50

Menu VII

Bonbon van gemarineerde tonijnfilet gevuld met scampi’s waarbij een salade van tuinkers en radijs met gemberdressing

***

Lichtgebonden bloemkoolcrème soep met Hollandse garnalen en kerrieroom

***

Tournedos van ossenhaas met

rode wijnsaus

***

Vruchtenbavarois met rozijnen

en vanille ijs

***

€ 31.50

Menu VIII

Carpaccio van kabeljauw en

gerookte zalm met

korianderpesto

***

Sissende gamba’s met

een kreeftencoullies

***

Lamsfilet met

een honing tijmsaus

***

Parfait van banaan met een mimosa van rood fruit en kokos-caramelsaus

***

€ 35.00

Menu IV

Salade van

gerookte eendenborst

met honing en tijm

***

Heldere bouillon

met garnituur van bleekselderij

***

Op de huid gebakken witvisfilet met mousselinesaus

***

Petit grand dessert met

vruchtjes en ijs

***

€ 42.00

Menu X

Carpaccio van zalm en heilbot

met tandoori

***

Dubbelgetrokken runderbouillon met bospaddenstoelen en truffels

***

Gegrilde visfilets met een kreeftencoulies

***

Tournedos van parelhoen en eendenborst

***

Grand dessert

€ 48.00

Vegetarisch menu

Meloencocktail

met port

*

Caramelle pasta gevuld

met gorgonzola en walnoot

*

Proeverij de Moerse Hoeve

***

€ 22.00

Vegetarisch menu II

Salade met romige geitenkaas,

pijnboompitten en dressing

*

Puntje Damse brie op een bedje

van bospaddestoelen in port

*

Proeverij de Moerse Hoeve

***

€ 26.50