MENU'S
|
|
U kunt uw eigen menu samenstellen door gerechten uit onderstaande menu’s
|
te combineren. Om de rust en kwaliteit van uw diner te waarborgen, is het
|
wenselijk, dat er voor uw gezelschap gekozen worden voor één samenstelling.
|
Meerprijs diner-dansant € 5.00. Andere mogelijkheden betreffende uw diner
|
kunnen wij natuurlijk met u bespreken.
|
|
Menu I
|
Soepje van Moerse paddestoelen
|
met een scheutje sherry
|
***
|
Mals gebakken runderhaaspuntjes
|
met een huisgemaakte stroganoffsaus
|
***
|
Verse fruitsalade met een sabayon
|
en bolletje ijs
|
€ 21.50
|
|
|
Menu II
|
Soepje van tomaat met halfgeslagen
|
room en geparfumeerd met kaneel
|
***
|
Op de huid gebakken roodbaarsfilet
|
met olijvensaus
|
***
|
Verse fruitsalade met een
|
sabayonsausen een bolletje ijs
|
€ 21.50
|
|
|
Menu III
|
Carpaccio van runderhaas met
|
pijnboompitjes, parmezaanse kaas en pesto
|
***
|
Op de huid gebakken roodbaarsfilet
|
met olijvensaus
|
***
|
Verse fruitsalade met een mango-papayamouse in een mantel van gelamineerde cake
|
€ 27.50
|
|
|
Menu IV
|
Carpaccio van zeevis bestaande uit zalm,
|
tonijn en zeebaars met een baslicum pesto
|
***
|
Gegrilde runderentrecote met
|
een saus
|
van sjalotjes
|
***
|
Verse fruitsalade met honingkaramel ijs en slagroom
|
***
|
€ 27.50
|
|
|
Menu V
|
Mozaïek van Ardenner- en boerenham geserveerd met meloen en frisse salade
|
***
|
Gebraden kalfsmedaillons
|
met een saus
|
van bospaddestoelen
|
***
|
Passievruchtencompositie met frambozenmousse
|
***
|
€ 28.50
|
|
|
Menu VI
|
Carpaccio van zeevis bestaande uit zalm, tonijn en zeebaars met een basilicum pesto
|
***
|
Paddestoelencremesoep van Moerse paddestoelen met een licht truffelaroma en uitgebakken spekjes
|
***
|
Ossenhaaspuntjes in een
|
Bourgondische saus
|
***
|
Mousse van pure chocolade met Amarene kersen en vanille roomijs
|
***
|
€ 31.50
|
|
|
Menu VII
|
Bonbon van gemarineerde tonijnfilet gevuld met scampi’s waarbij een salade van tuinkers en radijs met gemberdressing
|
***
|
Lichtgebonden bloemkoolcrème soep met Hollandse garnalen en kerrieroom
|
***
|
Tournedos van ossenhaas met
|
rode wijnsaus
|
***
|
Vruchtenbavarois met rozijnen
|
en vanille ijs
|
***
|
€ 31.50
|
|
|
Menu VIII
|
Carpaccio van kabeljauw en
|
gerookte zalm met
|
korianderpesto
|
***
|
Sissende gamba’s met
|
een kreeftencoullies
|
***
|
Lamsfilet met
|
een honing tijmsaus
|
***
|
Parfait van banaan met een mimosa van rood fruit en kokos-caramelsaus
|
***
|
€ 35.00
|
|
|
Menu IV
|
Salade van
|
gerookte eendenborst
|
met honing en tijm
|
***
|
Heldere bouillon
|
met garnituur van bleekselderij
|
***
|
Op de huid gebakken witvisfilet met mousselinesaus
|
***
|
Petit grand dessert met
|
vruchtjes en ijs
|
***
|
€ 42.00
|
|
|
Menu X
|
Carpaccio van zalm en heilbot
|
met tandoori
|
***
|
Dubbelgetrokken runderbouillon met bospaddenstoelen en truffels
|
***
|
Gegrilde visfilets met een kreeftencoulies
|
***
|
Tournedos van parelhoen en eendenborst
|
***
|
Grand dessert
|
€ 48.00
|
|
|
Vegetarisch menu
|
Meloencocktail
|
met port
|
*
|
Caramelle pasta gevuld
|
met gorgonzola en walnoot
|
*
|
Proeverij de Moerse Hoeve
|
***
|
€ 22.00
|
|
|
Vegetarisch menu II
|
Salade met romige geitenkaas,
|
pijnboompitten en dressing
|
*
|
Puntje Damse brie op een bedje
|
van bospaddestoelen in port
|
*
|
Proeverij de Moerse Hoeve
|
***
|
€ 26.50
|
|
|