BUFFETTEN

Al onze buffetten die wij serveren zijn niet alleen creatief en meesterlijk 

bereid maar ook aan de uitstraling en aankleding schenken wij veel aandacht. 

Onze buffetten worden feestelijk gepresenteerd op mooie schalen en de warme 

gerechten worden gepresenteerd in staving dishes.

Dinerbuffet

Koud buffet

Paté met cranberry saus

Galantine van kip met vulling van o.a. pistachenoten en paprika

Eieren gevuld met mousse

Carolines waarin mousse van eendenlever en post

Tomaatjes gevuld met salade van o.a. tonijn, appel en pijnboompitten

Pastasalade, Italiaanse salade

Hors d’oeuvre de Moerse Hoeve

Crostini’s met zongedroogde tomaten

Haring op diverse wijzen gepresenteerd

Gerookte zalm met mierikswortelsaus

Grapefruit aangemaakt met sherry en room

Gerookte forel

Boerenachterham

Ardennerham met meloen

Diverse rauwkostsalades

Assortiment van diverse soorten brood, roomboter, kruidenboter en tapenades

Soep

Romige soep van bospaddestoelen

Runderbouillon geparfumeerd met madeira en fijne groenten

Hoofdgerecht

Kalfslendebiefstuk met basilicumsaus waarin iets tomaat

Geserveerd met aardappelen uit de oven en groenteragout

Cassoulet van vis

Diverse stukjes vis, gestoofd in zachte kervelsaus

Geserveerd met aardappelpuree en groenten van het seizoen

Dessertbuffet

Roomijs en sorbet ijs

Mousse van pure chocolade

Patisserie, puntjes van kwart met rood fruit, tiramisu, nougatine

Bavarois van passievruchten en frambozen

Warme kersen

Verse fruitsalade

Slagroom

***

€ 40.00 per persoon

Nb. Het is mogelijk om het hoofdgerecht aan tafel uit te serveren

Boerenbuffet

Koud buffet

Gevulde eieren

Tomatensalade met Goudse kaas

Garnalensalade met komkommer en dillendressing

Rauwkostsalades diverse van het seizoen

Moerse Hoeve hors d’oeuvre

Russische salade, vissalade met garnering van hard gekookte eieren

Ardennen ham met meloen

Boerenpaté

Entrecote getrancheerd met gemarineerde groenten

Geroosterde kip gesneden met vruchten

Gerookte ham met roquefort peren

Maatjesharing met fijn gehakte uien

Gerookte makreelfilets met romige mosterdsaus

Mosselen in diverse sauzen

Assortiment van diverse soorten brood, roomboter, kruidenboter en tapenades

Cocktail- en remouladesaus

Warm buffet

Kip van het spit

Gebraden varkensribstuk

Gegrilde beenham

Aardappelen uit de oven met kaas, room, bieslook en kruiden

Macedoine van groenten

Diverse warme sauzen

***

€ 29.00 per persoon

U kunt dit buffet uitbreiden met:

Romige soep van bospaddestoelen

€ 4.00

***

Runderbouillon geparfumeerd met Madeira en fijne groenten

€ 4.00

***

Heerenboerenbuffet

Koud buffet

Galantine van kip met vulling van o.a. pistachenoten en paprika

Getrancheerde varkenscarré met pittige mosterdsaus

Getrancheerde runderlende in pesto gemarineerd

Salade van krieltjes met spekjes, bieslook en crème fraiche

Gevogeltesalade met saffraanmayonaise

Hors d’oeuvre de Moerse Hoeve

Eiersalade met garnituur van gerookte zalm en jonge prei

Pasteitjes gevuld met Ardenner paté

Carolines waarin mousse van eendenlever en port

Tomaatjes gevulde met salade van o.a. tonijn, appel en pijnboompitten

Eieren gevuld met garnalen en crab

Gerookte IJsselmeerpaling

***

Warm buffet

Getrancheerde ossenhaas

Gebakken krieltjes met spekjes

Groenteschotel van het seizoen

Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm geserveerd met romige kreeftensaus

Peterselie aardappelen

Groenteschotel van het seizoen

***

Assortiment van diverse soorten brood, roomboter, kruidenboter en tapenades

***

€ 34.00 per persoon

***

U kunt dit buffet uitbreiden met:

Romige soep van bospaddestoelen

€ 4.00

***

Runderbouillon geparfumeerd met Madeira en fijne groenten

€ 4.00

***

Route ’66 buffet

Johnny’s beefburger

Home made rundvleesburger met klassiek garnituur van ui, augurk, tomaat, sla, mosterd en tomatenketchup

Merquez de Cerdo

Kleine pikante varkensworstjes

Kentucky chicken

Geroosterde kippenpootjes met rode saus

Barbecue spareribs

Gegrilde spareribs met pittige saus

Beef tacos

Mini taco’s die u zelf vult met een rundergehaktschotel en dipsauzen

Italian salad

Pastasalade met salami, olijven, tomaten en groente

Corn of the cob

Zoete maïskolven met roomboter gegrild

Jambalaya

Een Creoolse Cajun schotel van sterk gekruide rijst, ham, garnalen en tomaten

Stuffed baked potatoes

Gevulde gepofte aardappelen

Salad with crunchy bacon

Romige aardappelsalade met uitgebakken spekjes

Cole slaw

Witte kool met rozijnen en een speciale dressing

Cucumber salad

Komkommersalade

Iceberg salad

IJsbergsalade

Hopping John

Salade van kidneybonen, maïs, paprika, bosui en heldere dressing  van yoghurt-knoflooksaus

Bread and butter

Brood en boter

Cranberry sauce

Cranberrysaus

***

€ 25.00 per persoon

Thais buffet

Tom Yam Gai

Pikante kippensoep met klappermelk en een Thaise kerriemix

Kaeng kari kari

Kipfilet in gele currysaus met aardappel en ui

Khao phad kai

Gebakken rijst met kip en groenten

Khao suay

Gestoomde witte rijst

Kaeng phad nuea

Rode rundvlees curry

Look chin kai

Pikante gehaktballetjes in een Thaise saus

Mu priao-wan

Varkenshaas in zoutzure saus met ananas, tomaat en komkommer

Kung thod kratiam prik thai

Roergebakken garnalen met knoflook en gemalen peper

Tow hoo massaman

Pittige curry van tahu en kousenband

Phad kruang kaeng phak

Curry met gemengde groenten en cocosmelk

Komkommersalade

***

€ 26.00 per persoon

Indiaas buffet

Tandoori Murgh

Malse kippenboutjes gemarineerd in verse kruiden en specerijen en daarna gegrild in de oven

Murgh Tikka Massala

Curry van kipfilet bereid met een speciale massala saus

Murgh Marco Polo

Milde curry van stukjes kipfilet met noten, rozijnen, amandelen, verse room en verse koriander

Ghost Bhuna

Curry van lamsvlees met paprika, tomaat en verse kruiden

Vegetable Massallah

Een mild groentegerecht met rozijnen, amandelen, verse kruiden

Mixed seafood

Schotel van diverse vissoorten waaronder zalm en tongfilet, garnalen, mosselen, inktvis, roergebakken met paprika, tomaat, uit en verse kruiden

Bijgerechten

Basmati rijst

Tandoori Nan

Papadam

Mint- en mangochutney

Komkommer Raita

Gemengde salade met mintsaus

***

€ 26.00 per persoon

Amusegerechten

Roulleaux van rode vis met sjalottenmarmelade

***

Champignonragout onder een hoedje van bladerdeeg

***

Terrine van gevogelte met eendenleverkrullen

***

Cappuccino van bospaddestoelen

***

Romige soep van kreeft met een vleugje armagnac

***

Tongrolletje gevuld met zalm en kreeftensaus

***

Gamba in tempurabeslag met soyasaus

***

Lamscarreé op ratatouille van groenten met kruidensaus

***

Speenvarkencoteletje met honing en zuurkool

***

Eendenborst met appel

***

Warm geitenkaasje met notensla

***

Vers fruit met fruitig ijs en likeursaus

***

Flensje met sinaasappelsaus en vanille ijs

***

Boerenkaas assortie met notenbrood

***

Per gerecht € 4.00

***

De amuses worden op kleine bordjes en de soep in espressokopjes geserveerd

Visgerechten

Warme visgerechten als uitbreiding op uw buffet

In olijfgebakken scampi’s met knoflook

***

Gebakken Schotse zalm met mousselinesaus

***

Tongfilet gevuld met zalm en overgoten met Hollandaise saus (klassiek)

***

1 warme uitbreiding naast het koude buffet

€ 5.00 per persoon

**

2 warme uitbreidingen naast het koude buffet

€ 9.00 per persoon

***

3 warme uitbreidingen naast het koude buffet

€ 12.00 per persoon

Vleesgerechten

Warme vleesgerechten als uitbreiding op uw buffet

Canadese beenham met bruine suiker gebrand en whiskeysaus

***

Ossenhaaspuntjes in rode wijnsaus

***

Gemarineerde kipsaté met pindasaus

***

Hierbij wordt 1 groente- en 1 aardappelgarnituur geserveerd.

***

1 warme uitbreiding naast het koude buffet

€ 5.00 per persoon

**

2 warme uitbreidingen naast het koude buffet

€ 9.00 per persoon

***

3 warme uitbreidingen naast het koude buffet

€ 12.00 per persoon

Soepen

Soepen als aanvulling op en buffet, er staan grote soepterrines op het buffet

Bisque van kreeft afgemaakt met Armagnac

€ 5.00 per persoon

***

Lichtgebonden bloemkoolcrème soep met Hollandse garnalen en kerrieroom

€ 4.00 per persoon

***

Romige soep van bospaddestoelen

€ 4.00 per persoon

***

Tomatensoepje met room en basilicum

€ 4.00

***

Runderbouillon geparfumeerd met Madeira en fijne groenten

€ 4.00

***

Soepen worden geserveerd met broodjes en verse kruidenpotjes op het buffet