BUFFETTEN
|
|
Al onze buffetten die wij serveren zijn niet alleen creatief en meesterlijk
|
bereid maar ook aan de uitstraling en aankleding schenken wij veel aandacht.
|
Onze buffetten worden feestelijk gepresenteerd op mooie schalen en de warme
|
gerechten worden gepresenteerd in staving dishes.
|
|
Dinerbuffet
|
|
Koud buffet
|
Paté met cranberry saus
|
Galantine van kip met vulling van o.a. pistachenoten en paprika
|
Eieren gevuld met mousse
|
Carolines waarin mousse van eendenlever en post
|
Tomaatjes gevuld met salade van o.a. tonijn, appel en pijnboompitten
|
Pastasalade, Italiaanse salade
|
Hors d’oeuvre de Moerse Hoeve
|
Crostini’s met zongedroogde tomaten
|
Haring op diverse wijzen gepresenteerd
|
Gerookte zalm met mierikswortelsaus
|
Grapefruit aangemaakt met sherry en room
|
Gerookte forel
|
Boerenachterham
|
Ardennerham met meloen
|
Diverse rauwkostsalades
|
Assortiment van diverse soorten brood, roomboter, kruidenboter en tapenades
|
|
Soep
|
Romige soep van bospaddestoelen
|
Runderbouillon geparfumeerd met madeira en fijne groenten
|
|
Hoofdgerecht
|
Kalfslendebiefstuk met basilicumsaus waarin iets tomaat
|
Geserveerd met aardappelen uit de oven en groenteragout
|
Cassoulet van vis
|
Diverse stukjes vis, gestoofd in zachte kervelsaus
|
Geserveerd met aardappelpuree en groenten van het seizoen
|
|
Dessertbuffet
|
Roomijs en sorbet ijs
|
Mousse van pure chocolade
|
Patisserie, puntjes van kwart met rood fruit, tiramisu, nougatine
|
Bavarois van passievruchten en frambozen
|
Warme kersen
|
Verse fruitsalade
|
Slagroom
|
***
|
€ 40.00 per persoon
|
Nb. Het is mogelijk om het hoofdgerecht aan tafel uit te serveren
|
|
|
Boerenbuffet
|
|
Koud buffet
|
Gevulde eieren
|
Tomatensalade met Goudse kaas
|
Garnalensalade met komkommer en dillendressing
|
Rauwkostsalades diverse van het seizoen
|
Moerse Hoeve hors d’oeuvre
|
Russische salade, vissalade met garnering van hard gekookte eieren
|
Ardennen ham met meloen
|
Boerenpaté
|
Entrecote getrancheerd met gemarineerde groenten
|
Geroosterde kip gesneden met vruchten
|
Gerookte ham met roquefort peren
|
Maatjesharing met fijn gehakte uien
|
Gerookte makreelfilets met romige mosterdsaus
|
Mosselen in diverse sauzen
|
Assortiment van diverse soorten brood, roomboter, kruidenboter en tapenades
|
Cocktail- en remouladesaus
|
|
Warm buffet
|
Kip van het spit
|
Gebraden varkensribstuk
|
Gegrilde beenham
|
Aardappelen uit de oven met kaas, room, bieslook en kruiden
|
Macedoine van groenten
|
Diverse warme sauzen
|
***
|
€ 29.00 per persoon
|
|
U kunt dit buffet uitbreiden met:
|
Romige soep van bospaddestoelen
|
€ 4.00
|
***
|
Runderbouillon geparfumeerd met Madeira en fijne groenten
|
€ 4.00
|
***
|
|
|
Heerenboerenbuffet
|
|
Koud buffet
|
Galantine van kip met vulling van o.a. pistachenoten en paprika
|
Getrancheerde varkenscarré met pittige mosterdsaus
|
Getrancheerde runderlende in pesto gemarineerd
|
Salade van krieltjes met spekjes, bieslook en crème fraiche
|
Gevogeltesalade met saffraanmayonaise
|
Hors d’oeuvre de Moerse Hoeve
|
Eiersalade met garnituur van gerookte zalm en jonge prei
|
Pasteitjes gevuld met Ardenner paté
|
Carolines waarin mousse van eendenlever en port
|
Tomaatjes gevulde met salade van o.a. tonijn, appel en pijnboompitten
|
Eieren gevuld met garnalen en crab
|
Gerookte IJsselmeerpaling
|
***
|
Warm buffet
|
Getrancheerde ossenhaas
|
Gebakken krieltjes met spekjes
|
Groenteschotel van het seizoen
|
Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm geserveerd met romige kreeftensaus
|
Peterselie aardappelen
|
Groenteschotel van het seizoen
|
***
|
Assortiment van diverse soorten brood, roomboter, kruidenboter en tapenades
|
***
|
€ 34.00 per persoon
|
***
|
U kunt dit buffet uitbreiden met:
|
Romige soep van bospaddestoelen
|
€ 4.00
|
***
|
Runderbouillon geparfumeerd met Madeira en fijne groenten
|
€ 4.00
|
***
|
|
|
Route ’66 buffet
|
|
Johnny’s beefburger
|
Home made rundvleesburger met klassiek garnituur van ui, augurk, tomaat, sla, mosterd en tomatenketchup
|
Merquez de Cerdo
|
Kleine pikante varkensworstjes
|
Kentucky chicken
|
Geroosterde kippenpootjes met rode saus
|
Barbecue spareribs
|
Gegrilde spareribs met pittige saus
|
Beef tacos
|
Mini taco’s die u zelf vult met een rundergehaktschotel en dipsauzen
|
Italian salad
|
Pastasalade met salami, olijven, tomaten en groente
|
Corn of the cob
|
Zoete maïskolven met roomboter gegrild
|
Jambalaya
|
Een Creoolse Cajun schotel van sterk gekruide rijst, ham, garnalen en tomaten
|
Stuffed baked potatoes
|
Gevulde gepofte aardappelen
|
Salad with crunchy bacon
|
Romige aardappelsalade met uitgebakken spekjes
|
Cole slaw
|
Witte kool met rozijnen en een speciale dressing
|
Cucumber salad
|
Komkommersalade
|
Iceberg salad
|
IJsbergsalade
|
Hopping John
|
Salade van kidneybonen, maïs, paprika, bosui en heldere dressing van yoghurt-knoflooksaus
|
Bread and butter
|
Brood en boter
|
Cranberry sauce
|
Cranberrysaus
|
***
|
€ 25.00 per persoon
|
|
|
Thais buffet
|
|
Tom Yam Gai
|
Pikante kippensoep met klappermelk en een Thaise kerriemix
|
Kaeng kari kari
|
Kipfilet in gele currysaus met aardappel en ui
|
Khao phad kai
|
Gebakken rijst met kip en groenten
|
Khao suay
|
Gestoomde witte rijst
|
Kaeng phad nuea
|
Rode rundvlees curry
|
Look chin kai
|
Pikante gehaktballetjes in een Thaise saus
|
Mu priao-wan
|
Varkenshaas in zoutzure saus met ananas, tomaat en komkommer
|
Kung thod kratiam prik thai
|
Roergebakken garnalen met knoflook en gemalen peper
|
Tow hoo massaman
|
Pittige curry van tahu en kousenband
|
Phad kruang kaeng phak
|
Curry met gemengde groenten en cocosmelk
|
Komkommersalade
|
***
|
€ 26.00 per persoon
|
|
|
Indiaas buffet
|
|
Tandoori Murgh
|
Malse kippenboutjes gemarineerd in verse kruiden en specerijen en daarna gegrild in de oven
|
Murgh Tikka Massala
|
Curry van kipfilet bereid met een speciale massala saus
|
Murgh Marco Polo
|
Milde curry van stukjes kipfilet met noten, rozijnen, amandelen, verse room en verse koriander
|
Ghost Bhuna
|
Curry van lamsvlees met paprika, tomaat en verse kruiden
|
Vegetable Massallah
|
Een mild groentegerecht met rozijnen, amandelen, verse kruiden
|
Mixed seafood
|
Schotel van diverse vissoorten waaronder zalm en tongfilet, garnalen, mosselen, inktvis, roergebakken met paprika, tomaat, uit en verse kruiden
|
Bijgerechten
|
Basmati rijst
|
Tandoori Nan
|
Papadam
|
Mint- en mangochutney
|
Komkommer Raita
|
Gemengde salade met mintsaus
|
***
|
€ 26.00 per persoon
|
|
|
Amusegerechten
|
|
Roulleaux van rode vis met sjalottenmarmelade
|
***
|
Champignonragout onder een hoedje van bladerdeeg
|
***
|
Terrine van gevogelte met eendenleverkrullen
|
***
|
Cappuccino van bospaddestoelen
|
***
|
Romige soep van kreeft met een vleugje armagnac
|
***
|
Tongrolletje gevuld met zalm en kreeftensaus
|
***
|
Gamba in tempurabeslag met soyasaus
|
***
|
Lamscarreé op ratatouille van groenten met kruidensaus
|
***
|
Speenvarkencoteletje met honing en zuurkool
|
***
|
Eendenborst met appel
|
***
|
Warm geitenkaasje met notensla
|
***
|
Vers fruit met fruitig ijs en likeursaus
|
***
|
Flensje met sinaasappelsaus en vanille ijs
|
***
|
Boerenkaas assortie met notenbrood
|
***
|
Per gerecht € 4.00
|
***
|
De amuses worden op kleine bordjes en de soep in espressokopjes geserveerd
|
|
|
Visgerechten
|
|
Warme visgerechten als uitbreiding op uw buffet
|
|
In olijfgebakken scampi’s met knoflook
|
***
|
Gebakken Schotse zalm met mousselinesaus
|
***
|
Tongfilet gevuld met zalm en overgoten met Hollandaise saus (klassiek)
|
***
|
1 warme uitbreiding naast het koude buffet
|
€ 5.00 per persoon
|
**
|
2 warme uitbreidingen naast het koude buffet
|
€ 9.00 per persoon
|
***
|
3 warme uitbreidingen naast het koude buffet
|
€ 12.00 per persoon
|
|
|
Vleesgerechten
|
|
Warme vleesgerechten als uitbreiding op uw buffet
|
|
Canadese beenham met bruine suiker gebrand en whiskeysaus
|
***
|
Ossenhaaspuntjes in rode wijnsaus
|
***
|
Gemarineerde kipsaté met pindasaus
|
***
|
Hierbij wordt 1 groente- en 1 aardappelgarnituur geserveerd.
|
***
|
1 warme uitbreiding naast het koude buffet
|
€ 5.00 per persoon
|
**
|
2 warme uitbreidingen naast het koude buffet
|
€ 9.00 per persoon
|
***
|
3 warme uitbreidingen naast het koude buffet
|
€ 12.00 per persoon
|
|
|
Soepen
|
|
Soepen als aanvulling op en buffet, er staan grote soepterrines op het buffet
|
|
Bisque van kreeft afgemaakt met Armagnac
|
€ 5.00 per persoon
|
***
|
Lichtgebonden bloemkoolcrème soep met Hollandse garnalen en kerrieroom
|
€ 4.00 per persoon
|
***
|
Romige soep van bospaddestoelen
|
€ 4.00 per persoon
|
***
|
Tomatensoepje met room en basilicum
|
€ 4.00
|
***
|
Runderbouillon geparfumeerd met Madeira en fijne groenten
|
€ 4.00
|
***
|
Soepen worden geserveerd met broodjes en verse kruidenpotjes op het buffet
|
|
|