Activiteiten

Welkom bij onze kookboot!

Nieuw bij De Moerse Hoeve!. Een onvergetelijk culinair dagje door het Nationaal Park De Biesbosch varen….Op onze boot kunnen max. 20 personen. Ook is de boot voorzien van een Toilet! U kunt de boot huren met of zonder de luxe buitenkeuken, met of zonder schipper, chef-kok of gastvrouw. Uiteraard verzorgen wij graag een heerlijke BBQ voor u! Binnenkort een personeelsfeestje, bedrijfsuitje, culinair uitje met de kookclub, vrijgezellen dag, familiedag of gewoonweg een rondvaart door de Biesbosch…Opstapplaats Nieuwe jachthaven Drimmelen. Reserveer nu.

Fietsen door Midden Brabant!
Wat maakt een fietstocht leuk? Natuurlijk, het afstappen! Met meer dan 1100 Fietsers Welkom! bedrijven in Nederland is er altijd wel een goed adres in de buurt. Dan is het extra prettig, wanneer u een hartelijk ontvangst krijgt op dat leuke terrasje of in dat gezellige hotel. Even ontspannen en ondertussen gratis de elektrische fiets opladen of de bidon vullen met water. Bij pech de band plakken of onverwachts een nachtje blijven slapen. In het hele land bieden veel Horeca- en logiesbedrijven de fietsers deze extra service. En dankzij Fietsers Welkom! zijn deze ondernemers nu ook gemakkelijker vindbaar.

Er zijn inmiddels al meer dan 1100 Fietsers Welkom! bedrijven die het kwaliteitslabel mogen voeren in Nederland. Maar nog iedere dag groeit dit aantal. De horeca- en logiesbedrijven die fietsers een warm welkom geven, zijn duidelijk herkenbaar aan het Fietsers Welkom! gevelbordje en overzichtelijk te vinden via de kaart op deze website.

Onze partner in samenwerking is Gebr. Vermeer Transport (www.gebrvermeertransport.nlen Swaans Containers met diverse werkzaamheden rondom containers
www.gebrvermeertransport.nl/containers