November 2017

Herfst! Lekker genieten van de herfs en de vele heerlijke gerechten met paddenstoelen en wildgerechten. Het terras staat nog steeds voor u klaar met warme plaids en warmtelampen, zo kunt u ook met fris weer genieten met een lekker kopje koffie met slagroom en een bonbonnetje met koekje. Aangenaam dineren? We presenteren u een mooie lunchkaart met lekkere hapjes en invloeden van de herfst en winter. U bent ook van harte welkom gewoon om een wandelroute op te halen, die zijn gratis en liggen op onze bar.

Natuurwandeling, samen op pad, wandelroutes

Wandel door natuurgebied Lobelia behorende bij landgoed Huis ter Heide. Kom langs en ontdek natuurschatten als klokjesgentiaan, rustig grazende Schotse hooglanders en geniet van de vele zangvogels. Dit prachtige natuurgebied met heide en vennen, kruidenrijke akkers en gevarieerde bossen. Heel vroeger bestond dit landgoed aan de noordelijke stadsrand van Tilburg uit heidevelden, in de volksmond ‘woeste gronden’ genoemd.

December 2017

Feestmaand! Vanaf nu staat Kerst op de site, heerlijk eten en sprankelende gezelligheid! Komt u meegenieten? Bij de menukaarten ziet u de Kerstmenu's!