Februari 2019

Winter! Lekker genieten van de winteren vele heerlijke gerechten met wintergroenten. Het terras is even aan de kant maar vanaf maart staat het weer voor u klaar, genieten met een lekker kopje koffie met slagroom en een bonbonnetje met koekje. Aangenaam dineren? We presenteren u een mooie lunchkaart met lekkere hapjes en invloeden van de winter en streekgroenten en seizoenfruit. U bent ook van harte welkom gewoon om een wandelroute op te halen, die zijn gratis en liggen op onze bar.

Natuurwandeling, samen op pad, wandelroutes

Wandel door natuurgebied Lobelia behorende bij landgoed Huis ter Heide. Kom langs en ontdek natuurschatten als klokjesgentiaan, rustig grazende Schotse hooglanders en geniet van de vele zangvogels. Dit prachtige natuurgebied met heide en vennen, kruidenrijke akkers en gevarieerde bossen. Heel vroeger bestond dit landgoed aan de noordelijke stadsrand van Tilburg uit heidevelden, in de volksmond ‘woeste gronden’ genoemd.

We serveren leuke menuutjes, heerlijk eten en sprankelende gezelligheid! Komt u meegenieten? Bij de menukaarten ziet u de maandmenu's!