September 2018

Nazomer! Lekker genieten van de nazomer en vele heerlijke gerechten met herstgroenten en fruit. Het terras staat voor u klaar, genieten met een lekker kopje koffie met slagroom en een bonbonnetje met koekje. Aangenaam dineren? We presenteren u een mooie lunchkaart met lekkere hapjes en invloeden van de lente en streekgroenten en seizoenfruit. U bent ook van harte welkom gewoon om een wandelroute op te halen, die zijn gratis en liggen op onze bar.

Natuurwandeling, samen op pad, wandelroutes

Wandel door natuurgebied Lobelia behorende bij landgoed Huis ter Heide. Kom langs en ontdek natuurschatten als klokjesgentiaan, rustig grazende Schotse hooglanders en geniet van de vele zangvogels. Dit prachtige natuurgebied met heide en vennen, kruidenrijke akkers en gevarieerde bossen. Heel vroeger bestond dit landgoed aan de noordelijke stadsrand van Tilburg uit heidevelden, in de volksmond ‘woeste gronden’ genoemd.

Oktober 2018

We serveren leuke menuutjes, heerlijk eten en sprankelende gezelligheid! Komt u meegenieten? Bij de menukaarten ziet u de maandmenu's!