Boek hier uw overnachting

Hotel

We bieden tien comfortabel ingerichte hotelkamers van alle gemakken voorzien, echt een rustpunt..

Voor het slapen gaan wandelen door onze 'achtertuin' Natuurpark Lobelia of toch doorwerken aan uw bureau op uw kamer met gratis WIFI.
Heerlijk dineren in ons a la carte restaurant of genieten van een lekkere picknick in de prachtige natuur. Voor de kinderen is er een speelhoek en een buitenspeelterrein met glijbaan en springkussen.

 

De omgeving leent zich uitstekend voor een fiets- of wandeltocht en Auberge De Moerse Hoeve is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Efteling. De routes zijn gratis aan onze bar af te halen.

Lits jumeaux, bureau, senseo met gratis koffie en thee, kluis, badjassen, fauteuil, flatscreentelevisie, eigen entree vanuit parking, verduisterende gordijnen, moderne badkamer met glazen douchewand en fohn.

Hotelfietsen, elektrische scooters zijn -tegen een kleine vergoeding- beschikbaar. Luchthavenshuttle naar luchthaven Eindhoven en Schiphol, dit is een betaalde dienst en op aanvraag, taxidienst € 12,50 naar de Efteling.

Goed om te weten:
Kinderen van 0- 3 jaar hebben recht op 100% korting mits bij ouders op de kamer.
Kinderen van 4- 12 jaar hebben recht op 50% korting op alle arrangementen mits bij ouders op de kamer (extra bed), uitgezonderd de Efteling-arrangementen.